OG3NE pakt uit met een indrukwekkende Disney-medley

0

Elke week zingt OG3NE de sterren van de hemel vanuit thuisisolatie. En deze week is daarop geen uitzondering. Vandaag: een Disney-medley mét band.

De zussen van OG3NE vertellen aan Shownieuws dat ze “ontzettende Disney-fanaten” zijn. Zoals velen zijn ze opgegroeid met de films en de ontroerende en grappige liedjes. Ook kregen ze van veel fans de aanvraag voor een Disney-medley. Aan deze oproep hebben ze gehoor gegeven en vandaag horen we het eindresultaat via de Instagram van OG3NE.

De Disney-medley van OG3NE

Voor het thuisisolatienummer van deze week pakt OG3NE groots uit. Eerder zagen we al verschillende muzikanten die de dames begeleidden op piano en gitaar. Voor de Disney-medley hebben de zussen ook een aantal blazers uitgenodigd. Dit maakt van de herkenbare liedjes een indrukwekkend spektakelstuk. In de Disney-medley hoor je iconische nummers uit Pinocchio, The Lion King en Frozen.

Elke week een thuisisolatienummer van OG3NE

OG3NE brengt elke week een nieuw nummer uit vanuit huis. De afgelopen weken maakten ze al de blits met onder andere Kinda Wanna, Bohemian Rhapsody, een Simon & Garfunkel-medley, een Bee Gees-medley en Jolene. Hun versie van Bohemian Rhapsody werd zelfs opgepikt door niemand minder dan Queen zelf.

https://www.instagram.com/p/B_mlCvvg9-L/

Share.