OG3NE geeft geen kerstshows maar valentijnsconcerten

0

Tot grote spijt van de fans kunnen de kerstshows van OG3NE niet doorgaan door de nieuwe landelijke coronamaatregelen. Zelfs als de maatregelen weer versoepeld worden, kunnen de geplande kerstshows in december niet doorgaan. Maar de meiden laten het er niet bij zitten! Het concert wordt niet afgelast, maar alle speeldata worden verzet. Nu geven ze in plaats van de kerstshows speciale valentijnsconcerten in Maastricht.

Dat meldt OG3NE zelf via een bericht op Instagram. ‘Een grote teleurstelling, we hadden hier zo ongelooflijk veel zin in.‘ Maar de meiden wilden de concerten niet allemaal opeens afblazen. ‘Niets ondernemen is voor ons geen optie.‘ Daarom is nu besloten om de kerstshows te verplaatsen naar 13 en 14 februari. De locatie blijft nog steeds het M-Theater in Maastricht.

‘We blijven positief en creatief denken, steeds op zoek naar mogelijkheden en hopen jullie daar te mogen verwelkomen!’ schrijft OG3NE verder nog. ‘Met 2 concerten hebben we helaas veel minder tickets beschikbaar dan nu verkocht voor de 4 kerstshows… Vandaag ontvangen mensen met tickets voor kerst een mail van Ticketpoint met vervolgstappen m.b.t. de concerten en tickets zodat zij zich snel met voorrang van tickets kunnen verzekeren voor de unieke, nieuwe shows.’

Ben je op zoek naar een ander concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Share.